Lidmaatschap en Introductie

JCC Bijeenkomsten

De JCC Amsterdam komt iedere 3e woensdag van de maand bij elkaar. Een reguliere bijeenkomst startvanaf 18:00 uur met een borrel, gevolgd door een inspiratiesessie om 19.00 uur. Het diner start doorgaans om 20.00 uur. De avond eindigt met een gezamenlijke borrel aan de bar. Naast de inhoudelijke activiteiten organiseert de club verschillende informele activiteiten zoals de jaarlijkse sloepentocht, een picknick en een bezoek aan de polo op het Amsterdamse Museumplein. JCC leden hebben op uitnodiging van het bestuur tevens toegang tot activiteiten georganiseerd door de Koninklijke Industrieele Groote Club. Benieuwd wat voor activiteiten de JCC zoal organiseert? Neem dan snel een kijkje op onze evenementenplanning!

Aanmelden voor leden

JCC leden kunnen zich online aanmelden voor een bijeenkomst via de evenementenpagina.

Introducees

Wat leuk dat je een keer een kijkje wil komen nemen bij de JCC Amsterdam! Wij heten je graag van harte welkom op één van onze evenementen. Het is voor introducees altijd mogelijk om 2 keer een JCC avond bij te wonen. In die tijd kun je een verzoek indienen voor een lidmaatschap.

Introducees kunnen op 2 manieren online worden aangemeld:
1) via de JCC leden;
2) op eigen verzoek / initiatief via de bezoekerstickets op de evenementenpagina.

Lidmaatschap

Interesse in lid worden bij de JCC? Goed om te horen! Het lidmaatschap van de JCC Amsterdam bedraagt € 150,- per jaar. Contributies kunnen ook op naam van het bedrijf worden gefactureerd. Betaalverzoeken worden aan het begin van het kalanderjaar verstuurd. Bij inschrijvingen in het lopende jaar na 1 september wordt € 75,- in rekening gebracht.

Beëindigen lidmaatschap
Het lidmaatschap dient schriftelijk of per mail opgezegd te worden bij het bestuur vóór de aanvang van het nieuwe jaar; dat betekent dat het lidmaatschap uiterlijk voor 31 december opgezegd dient te worden.

Farma_8.jpg

Onze sponsoren