Huisregels

JCC Bijeenkomsten
De JCC Amsterdam komt iedere 3e woensdag van de maand bij elkaar in de bibliotheek van de Koninklijke Industrieele Groote Club op de 2e verdieping (IGC, Dam 27, Amsterdam). Een reguliere bijeenkomst start tussen 18.00-19.00 uur met een borrel, gevolgd door een lezing of workshop om 19.00 uur. Het diner start doorgaans om 20.30 uur. De avond eindigt met een gezamenlijke borrel aan de bar.

Dresscode
Op de IGC zijn in principe een jasje en das verplicht (spijkerbroeken en gympen niet toegestaan). Zonder deze dresscode zijn niet alle ruimtes en bars toegankelijk. 

Het diner
nmelden kan tot dinsdagochtend 12.00 uur.O.b.v. het aantal reserveringen dat de JCC dan doorgeeft, wordt het definitieve diner samengesteld en worden de tafels ingedekt. 

Het diner betreft standaard een vleesschotel; een voorkeur voor vis/ vegetarisch of een allergie dient vooraf doorgegeven te worden. 

Afmelden voor diner
Afmelden voor reeds gereserveerde diners kan tot maandagochtend 12.00 uur. Dit geldt dus ook voor de dinerreserveringen voor introducees. Leden die een introducé aanmelden, zijn verantwoordelijk voor de door hen aangemelde introducee en hun dinerreservering. Het is dus aan te bevelen om bij je introducé op tijd na te vragen of hij / zij nog steeds aanwezig zal zijn bij het diner.

Borrel na afloop van het diner
Na het diner kan men op de 1e verdieping nog een drankje met elkaar doen. Hier geldt de dresscode van de IGC.

6.jpg
13.jpg

Onze sponsoren