SMART EN LEEFBAAR: de stad van de toekomst | Anita Nijboer, advocaat en partner bij Kennedy Van der Laan

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
11 mrt. 2020 18:00 - 23:00
Locatie
Koninklijke Industrieele Groote Club, Dam 27, 1012 JS Amsterdam.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

SMART EN LEEFBAAR: de stad van de toekomst | Anita Nijboer, advocaat en partner bij Kennedy Van der Laan

De impact van technologie op onze leefomgeving is groeiend en ongeëvenaard. Technische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. In huis, maar ook op straat: de slimme stad! Snufjes die ons leven makkelijker maken, en in de gaten kunnen houden. Waar stellen wij de (juridische) grens? Op woensdag 11 maart 2020 ontvangt de Jongeren Commerciële Club Amsterdam, in samenwerking met Rotary Club Blauw, de Vastgoed & Metropool Tafel en de Juridische Tafel van de Koninklijke IGC, Anita Nijboer. Anita werkt als advocaat en partner bij het Amsterdamse advocatenkantoor Kennedy Van der Laan. Vanuit haar praktijk rondom het omgevingsrecht en privacyrecht heeft zij zich verdiept in het thema Smart City. Een thema waar zij afgelopen jaar eveneens een boek over heeft geschreven.

Note: in de maand maart wijken wij af van onze gebruikelijke 'derde woensdag van de maand', zet de datum dus alvast in de agenda.

Good to know: het diner bij deze inspiratiesessie bestaat uit een voor- en hoofdgerecht, inclusief twee glazen wijn met koffie toe. De prijs van het diner is daarom iets verhoogd, namelijk €30,-. 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren