JCC’s grote wijnwebinar | Jan-Jaap Altenburg en Nadien de Visser

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
17 jun. 2020 20:30:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2020
Datum en tijd
17 jun. 2020 19:30 - 20:30
Locatie
Online

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

JCC’s grote wijnwebinar | Jan-Jaap Altenburg en Nadien de Visser

Wijnkenners Jan-Jaap Altenburg en Nadien de Visser nemen jou als JCC’er op woensdag 17 juni mee op een mooie (digitale) wijntrip. Deze topsommeliers, online beter bekend als ‘SommelJJ’ en ‘Le Club des Vins’, hebben voor jullie een drieluik samengesteld, bestaande uit een online inspiratiesessie, een bijbehorend proefpakket en een online lesmodule.

De inspiratiesessie streamen wij op 17 juni om 19.30 uur, waarna jullie als kersverse wijnkenners zelf aan de slag kunnen met een online module speciaal samengesteld voor de JCC en het proeven van de bijbehorende wijnen. De wijnen worden door het JCC-bestuur voorafgaand aan de lezing bij jullie thuis bezorgd. Hieronder stellen Jan Jaap en Nadien zich graag alvast eventjes aan jullie voor:

Wij zijn Jan Jaap Altenburg, sommelier bij restaurant Bentinck in Amerongen en Nadien de Visser, oprichter Le Club des Vins, wijndocent WSET2 en SDEN3. Samen zijn wij anderhalf jaar geleden begonnen aan een van de moeilijkste wijnopleidingen van Europa namelijk de Wine Spirit Education Trust (WSET) Diploma Course! Zo’n wijnopleiding is natuurlijk best ingewikkeld, dat zullen dan wel ontzettende wijnsnobs zijn zal je denken. Maar nee, wij willen juist mensen meer leren over wijn, op een laagdrempelige manier met tegelijkertijd toch die extra verdieping.

Hoe wij dat doen? We hebben samen de eerste Nederlandse Podcast over wijn opgericht namelijk 
Le Club & SommelJJ de Podcast te beluisteren via Spotify en iTunes. Hierin nemen we je mee op onze vrolijk chaotische belevenissen in de wijnwereld, en wees gewaarschuwd als we eenmaal op gang zijn dan keuvelen we eindeloos door over die magische drank: wijn.

Wil je na JCC’s grote wijnwebinar verder proeven? Dat kan! Via deze website kun je kennismaken met de Stay@Home proefboxen. En die zijn, weet het bestuur uit eigen ervaring, zeker de moeite waard!

Deelnemers (1)

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren