JCC Online: Relational presence, de kwaliteit van aandacht in communicatie | Jennet Burghard, Personal Leadership coach

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
28 apr. 2021 18:55 - 20:30

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

JCC Online: Relational presence, de kwaliteit van aandacht in communicatie | Jennet Burghard, Personal Leadership coach

 

Aanwezig zijn met AL je aandacht in iedere call is makkelijker gezegd dan gedaan. We raken snel afgeleid als een meeting chaotisch verloopt, ons hoofd raakt vol van al dat beeldbellen en ook online vraagt het vertrouwen om uit te spreken wat je werkelijk denkt. Op 28 april 19:00 uur ontvangen we Jennet Burghard tijdens een nieuwe online JCC lezing. 

 

Hoe kun je de kwaliteit en efficiëntie van communicatie in (online) meetings vergroten? Bij jezelf en bij anderen? Hoe houd je commitment? Eerst passeren een aantal onderzoeken de revue, waaronder:

- Hoe psychologische veiligheid essentieel is voor high teamperformance
- Welk gedrag mensen kiezen als ze zich niet veilig voelen in een groep
- Wat er voor nodig is om dat (veelal onbewuste) gedrag te doorbreken

Dit laatste leidt tot het toelichten en uitproberen van Relational Presence® een methodiek om volledig in het moment aanwezig te zijn, met gemak open en natuurlijk te spreken én te kunnen verbinden.

Het tweede deel van de online bijeenkomst is interactief en een combinatie van het uitproberen van een aantal besproken elementen uit de lezing (vorm) terwijl het inhoudelijk gaat over ‘de toekomst van JCC’

 

Over Jennet Burghard
Jennet Burghard is een heel ervaren trainer en (team)coach die werkt met professionals in het bedrijfsleven, consultancy en overheid, die zich breder willen ontwikkelen, waarbij het vaak gaat om effectiever te worden in hun werk, flexibeler te worden in hun communicatie en bewuster en veerkrachtiger te worden als persoon. 

Jennet is bekend van haar trainingen op het gebied van Leiderschap en NLP.  In Europa heeft zij het netwerk van Relational Presence Facilitators opgezet. Zij is auteur van het boek Present! De essentie van authentiek presenteren. Sinds 2010 coacht zij Nederlandse teams in de paardensport in hun voorbereiding op belangrijke toernooien.

 

Programma: 

18:55 - 19:00 Inbellen en bijpraten 
19:00 - 20:30 Lezing Jennet Burghard   

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren