Human Capital Tafel Koninklijke IGC x JCC Lezing | Riding the waves of culture | Fons Trompenaars, management consultant

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2021
Datum en tijd
15 sep. 2021 19:00 - 22:00
Locatie
Koninklijke Industrieele Groote Club | Dam 27, 1012 JS te Amsterdam

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Human Capital Tafel Koninklijke IGC x JCC Lezing | Riding the waves of culture | Fons Trompenaars, management consultant

Als je het hebt over cultuur binnen organisaties, dan heb je het over Fons Trompenaars. Althans als je de ‘Thinkers50’s Hall of Fame’ mag geloven: een precieuze internationale ranglijst voor toonaangevende denkers op het gebied van management en ondernemerschap. De American Society for Training and Development kroonde hem zelfs tot ‘een van ’s werelds meest invloedrijke managementdenkers van dit moment’. Als Jongeren Commerciële Club Amsterdam vinden wij het dan ook ontzettend gaaf dat wij Fons – in samenwerking met de Human Capital Tafel van de Koninklijke IGC – op 15 september aan de Dam mogen verwelkomen voor een interactieve inspiratiesessie. 

Organisatiesucces = Cultuur x Strategie x Uitvoering

Fons studeerde economie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en behaalde later een Ph.D aan Wharton School, University of Pennsylvania, met een proefschrift over verschillen in opvattingen over organisatiecultuur binnen verschillende culturen. Fons brengt deze kennis al jaren in de praktijk in de rol van trainer, spreker en auteur van verschillende boeken over cultuur en management. Daarnaast is hij oprichter van Trompenaars Hampden-Turner, een adviesbureau voor intercultureel management. Vanuit deze rol helpt hij leiders en professionals binnen het internationale bedrijfsleven bij vraagstukken op het gebied van cultuur binnen leiderschapsontwikkeling, het opzetten van samenwerkingsverbanden en in verandertrajecten.

Fons kijkt er naar uit om zijn kennis over cultuur en management op een informele manier met de aanwezigen te delen. Wij kijken uit naar een inspirerende en interactieve avond! Anders dan gebruikelijk start de inloop om 19.00 uur, om 19.30 uur gaan we met elkaar aan tafel. Om 20.30 uur start de lezing van Fons.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren