JCC Lezing | Lifestyle | De wereld van exclusieve en vintage horloges | Jacco Reversma en Bernd Gaillard van Spiegelgracht Juweliers

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
18 mei 2022 18:30 - 23:00

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Het zal je vast niet ontgaan zijn: de gekte op de markt van exclusieve horloges. Lange wachtlijsten voor releases én eenmaal verkocht, zijn ze vaak nog veel meer waard op de used/vintage markt. Ook blijkt het kopen van deze horloges een extreem goede belegging te zijn, zelfs in deze roerige tijden.

 

Maar wat is het verhaal achter het succes van horloges?

 

Horloge connaisseurs en liefhebbers Jacco Reversma en Bernd Gaillard van Spiegelgracht Juwelier vertellen jullie hier woensdag 18 mei alles over tijdens hun lezing op de IGC. 

 

Zij zullen ons op deze avond meenemen door de geschiedenis van de horloge industrie en de enorm florerende markt waar wij ons nu in bevinden. 

 

Spiegelgracht Juweliers is gespecialiseerd op het gebied van Tophorloges - Vintage Horloges in Amsterdam. Zij zijn gevestigd in een prachtig pand aan de Beethovenstraat in Amsterdam Zuid. Hun horlogecollectie bevat unieke Tophorloges en Vintage Horloges van beroemde horlogemerken, zoals: Rolex, Cartier, Omega, Breitling, IWC en Patek Philippe.


Programma

 

18:30 - Inloop

19:00 - Lezing door Jacco Reversma en Bernd Gaillard

20:15 - Brood vooraf, diner van de dag, een consumptie naar keuze en water aan tafel: € 23,50.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren