JCC lezing | Een zoektocht naar leiderschap - binnen én door de overheid | Mark Frequin, buitengewoon adviseur Rijksoverheid

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
16 feb. 2022 18:30 - 22:00

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

JCC lezing | Een zoektocht naar leiderschap - binnen én door de overheid | Mark Frequin, buitengewoon adviseur Rijksoverheid

 

Leiderschap binnen het publieke domein is een thema dat de laatste tijd veelvuldig wordt besproken; binnen de politieke arena en daar vanuit ook aan menig talkshow-tafel. Over leiderschap gaan we met Mark en elkaar in gesprek tijdens een interactieve inspiratiesessie.

Vanaf 1 september 2019 is Mark werkzaam als buitengewoon adviseur bij de Rijksoverheid, belast met de Agenda voor Leiderschap. In maart 2021 bracht Mark een visiedocument uit waarin hij de Rijksoverheid strategisch adviseert.

Tijdens deze inspiratiesessie neemt Mark ons mee op de door hem gemaakte ‘reis’ ten behoeve van de totstandkoming van zijn advies en gaat hij graag met ons in gesprek over het opgetekende ‘reisverslag’.  
 

De Rijksoverheid is voor Mark Frequin geen vreemd terrein. Zo was hij tot september 2019 directeur-generaal mobiliteit bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en was hij gedurende (een deel van de) corona-pandemie verantwoordelijk voor het Consortium Hulpmiddelen bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport als project directeurgeneraal. Daarnaast schreef mark vier boeken over leiderschap en is hij voorzitter van de Vereniging voor Overheidsmanagement.


Programma

18:30 - Inloop
19:00 - Inspiratiesessie met Mark Frequin
20:15 - Brood vooraf, diner van de dag, een consumptie naar keuze en water aan tafel: € 23,50.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren