Beleggers Tafel i.s.m. Jong IGC en Debat Tafel

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2022
Datum en tijd
5 jul. 2022 18:00 - 21:30
Locatie
IGC

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Beleggers Tafel i.s.m. Jong IGC en Debat Tafel

Beleggen in cryptomunten: te ja of te nee?

Steeds meer beleggers voelen de verleiding te beleggen in crypto-munten. Er zijn vurige voor- en tegenstanders. Wat is wijsheid? Ralph Wessels, hoofd Beleggingsstrategie van ABN-AMRO haalde de Telegraaf onder het kopje 'ABN AMRO doet bitcoins in de ban'. De Beleggers Tafel heeft hem uitgenodigd zijn overwegingen en conclusies met ons te delen. Ralph Wessels is Hoofd Beleggingsstrategie bij ABN AMRO waar hij sinds 2011 werkzaam is. Als strateeg draagt hij o.a. het beleggingsbeleid uit naar klanten. Zo is hij regelmatig te lezen, te horen en te zien in de media waaronder BeleggersBelangen, RtlZ, het FD, BNR Nieuwsradio en DFT. Daarnaast heeft hij zijn eigen beleggingsvlog 'Boven de Markt'.

Om ook de andere kant van het verhaal te belichten hebben we een voorstander van beleggen in crypto uitgenodigd. Dat is Lucas Wensing, director AMDAX (www.amdax.com). Lucas legt uit waarom investeren in bitcoin en andere crypto's zijns inziens een goed idee is. Wat maakt bitcoin anders dan 'geld', grondstoffen of aandelen? Wat is de historie van bitcoin en welke groei heeft het meegemaakt? Lucas legt ook uit hoe men die cryptoportfolio's samenstelt, wat de handelsstrategieën zijn, hoe risico gemanaged wordt en wat de resultaten tot nu zijn.

Daarna volgt een uitwisseling van argumenten tussen de sprekers en is er tijd voor vragen van aanwezigen.

Moge de discussie een levendige, spannende en leerzame avond opleveren. Het zou mooi zijn als ieder voor zich een beetje dichter komt bij een besluit: wel of geen cryptos?

Aanmelden kan via onze website tot uiterlijk 03 juli dan meldt het bestuur je aan bij de IGC
________________________________________
Programma: 

18:00 uur Borrel
19:00 uur Lezing/Presentatie
20:15 uur Diner 

Kosten: tweegangenmenu voor € 29,00 of € 37,75 inclusief twee glazen wijn (diner all-in), geserveerd met water aan tafel en koffie of thee na.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren