JCC lezing | Duurzaam Investeren

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
15 mrt. 2023 19:00 - 22:00

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

JCC lezing | Duurzaam Investeren

De tweede lezing van 2023 zal op 15 maart 2023 plaatsvinden. Tijdens deze lezing ontvangen wij Jiska Klein, Senior Sustainability Manager bij Asper Investment Management.

Asper is een onafhankelijk vermogensbeheerder, gespecialiseerd in het bouwen van nieuwe, duurzame energieprojecten binnen Europa. Asper’s missie is “Build the New”, waarbij in samenwerking met lokale ontwikkelaars duurzame platforms worden opgezet en opgeschaald met een betekenisvolle, positieve impact op het milieu en lokale communities.

Jiska is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de duurzaamheidsstrategie van Asper, het verzamelen van data van de portfoliobedrijven, het onderhouden van contacten met investeerders en andere belanghebbenden en het rapporteren van de voortgang en presentaties op het gebied van duurzaamheid.

Tijdens de lezing zal Jiska meer vertellen over de ins en outs van het investeren in duurzame energieprojecten en de vele uitdagingen en kansen van de energietransitie op zowel macro- als microniveau.

Ben jij erbij? Meld je snel aan voor het evenement!

 


Programma 

18:30 uur - Inloop/borrel
19:00 uur - Lezing van Jiska Klein
20:15 uur - Diner (ad 25 euro): een broodje vooraf, diner van de dag, een consumptie naar keuze en water aan tafel.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren