Activiteiten

Activiteiten
Wij hebben iedere 3e woensdag van de maand een borrel en diner, waarbij wij sprekers uitnodigen om gedurende een uur een workshop of presentatie te komen geven (bijvoorbeeld over redactionele marketing, zakelijke etiquette, deeleconomie, workshop debatteren etc.). Dit zorgt voor een interessant avondvullend programma, waarbij business én gezelligheid centraal staan. Deze avonden worden altijd gehouden op een vaste locatie in de binnenstad van Amsterdam, namelijk in de Koninklijke Industrieele Groote Club aan de Dam.

Ook bestaat de mogelijkheid voor JCC'ers om (tijdens een reguliere clubavond of ergens op locatie) zijn of haar bedrijf te presenteren, waarbij zowel de bedrijfsactiviteiten als zijn / haar ervaringen aan bod komen, om hier met zijn allen van te kunnen leren. Los van de vaste clubavonden, organiseert de JCC activiteitencommissie Cheers andere events (o.a. sloepentocht, pub quiz, weekendje weg) en vrijdagmiddagborrels.

Daarnaast bezoekt de JCC ook bedrijven en organisaties, binnen regio Amsterdam, die interessant zijn vanwege hun product/proces dan wel de uitdagingen waar ze voor staan. Ook bij deze activiteiten op locatie is de setting meestal informeel en interactief van karakter. Op deze manier wordt de kennisoverdracht gemaximaliseerd.

In 2019 hebben tot dusver de volgende verenigingsactiviteiten plaatsgevonden:

  • 'JCC's Vastgoedcafé' met Joost Beemer.
  • Cheers op de bowlingbaan.
  • 'Cheers aan de wandel' een filmische tocht door oud Amsterdam.
  • 'Growth hacking; what's in it for us?' Door Alexander van Buuren.
  • JCC's Masterclass en tasting: dé Oester.
  • Froukje vertelt: 'een kijkje in de Nederlandse Hiphopscene.'
2.jpg
12.jpg

Onze sponsoren