JCC Kerstdiner 2019 bij restaurant Envy

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Bestuur 2019
Vanaf
14 dec. 2019 19:30:00
Tot
15 dec. 2019 01:00:00
Locatie
Envy | Prinsengracht 381, 1016 HL te Amsterdam

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

JCC Kerstdiner 2019 bij restaurant Envy

Het einde van het jaar komt in zicht. Als bestuur kijken wij er ontzettend naar uit om het jaar samen met jullie af te sluiten tijdens het JCC Kerstdiner op zaterdag 14 december 2019. Wij zijn verheugd om aan te mogen kondigen dat wij dit jaar restaurant Envy hiervoor als locatie hebben gevonden. Wij heten jullie graag om 19.30 uur van harte welkom op de diner locatie voor een heerlijk vier gangen diner inclusief bijpassende wijnen met een mooi glas bubbels vooraf. Van te voren al dorst? Geen probleem! Voorafgaand aan het diner is er de mogelijkheid om alvast te proosten in Pulitzer's Bar vanaf een uurtje of 17.30 uur. Hoe de avond zal eindigen? Dat durven wij nog niet te zeggen.. al hebben we uit voorzorg al wel vast een plekje in de Casablanca gereserveerd.

Pre-borrel | 17.30 uur | Pulitzer's Bar | Keizersgracht 234, 1016 DZ te Amsterdam

Diner | 19.30 uur | Envy | Prinsengracht 381, 1016 HL te Amsterdam

De dinerlocatie: uitgebreid tafelen in een sfeervolle en moderne ambiance; dat is Envy. Ondanks dat Envy is gevestigd aan de Prinsengracht in Amsterdam, waan je je al snel in de Mediterranee door de gerechten die zijn geïnspireerd op de authentieke delicatesse zaakjes, die je in de kleine straatjes van Zuid-Europese steden zoals Rome, Madrid en Barcelona terug kunt vinden. Het beloofd een smaakvolle en gezellige avond te worden!

Dresscode: de dames verwachten we tijdens deze feestelijke jaarafsluiting in de dresscode 'cocktail' met een kleine kerst touch, voor de heren volstaat 'black tie'. Toe aan een nieuwe smoking? Neem dan eens een kijkje bij Rutger Vlaming van SUITTRUCK via deze link.

Kosten: de kosten voor het diner bedragen 25 euro voor leden en 75 euro voor introducés. Hiervoor verzorgen wij het vier gangen diner inclusief bijpassend wijnarrangement en koffie of thee na. Kosten voor de borrel voorafgaand en na afloop van het evenement zijn voor eigen rekening.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren