JCC’s grote kerstborrel

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Bestuur 2020
Datum en tijd
12 dec. 2020 20:00 - 23:00

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

JCC’s grote kerstborrel

Het einde van het jaar komt in zicht. Als bestuur kijken wij er ontzettend naar uit om 2020 samen met jullie af te sluiten. Helaas is een gezamenlijk diner op locatie dit jaar echter geen mogelijkheid. Daarom nodigen wij jullie met veel plezier uit voor JCC’s grote kerstborrel op zaterdag 12 december 2020. Een mooie gelegenheid om toch te proosten op het bewogen jaar dat (bijna) achter ons ligt en om vooruit te blikken op al het moois dat 2021 ons gaat brengen. Samen met sommelier Jan-Jaap Altenburg en chef-kok Felix Bekkers van House of Watt hebben wij een mooie borrelbox samen gesteld. Een pakket vol prachtige wijnen en heerlijke happen. Kortom: een avond culinair genieten!

Vanuit de huidige richtlijnen vanuit het RIVM is het geen mogelijkheid om met z’n allen samen te komen op locatie. Wel is het een mogelijkheid om tot maximaal drie mensen thuis te ontvangen. Wij zijn dan ook verheugd dat enkele leden hun woonkamer of keukentafel beschikbaar hebben gesteld om enkele JCC’ers gedurende het event te kunnen ontvangen. Op basis van de aanmeldingen zullen wij hiervoor met een concreet voorstel komen. We trappen de avond echter met z’n allen af met een online activiteit. Daarover later meer! Vind jij het eveneens leuk om jouw huis voor dit event beschikbaar te stellen? Laat het dan ook vooral weten in de opmerkingen bij jouw aanmelding!

Aanmelden en bijbehorende kosten: voor leden van de JCC is de avond geheel kosteloos. De kosten voor eventuele introducées bedragen 50 euro per persoon. Aanmelden is mogelijk tot en met maandag 7 december, maar het liefst horen wij z.s.m. of wij jou (online) op de borrel mogen verwelkomen. Dit in verband met het aantal af te nemen borrelboxen, de organisatie van de gezamenlijke activiteit en de locatie indeling. Voor afmeldingen na 9 december worden de kosten van de borrelbox bij het desbetreffende lid in rekening gebracht.

Dresscode: de dames verwachten we tijdens deze feestelijke jaarafsluiting in de dresscode 'cocktail' met een kleine kerst touch, voor de heren volstaat 'black tie'. Toe aan een nieuwe smoking? Neem dan eens een kijkje bij Rutger Vlaming van SUITTRUCK via deze link.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren