JCC online - Inclusieve diversiteit: handvatten voor een open blik | Hélène Propsma, partner The Diversity Company

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2020
Datum en tijd
21 okt. 2020 18:45 - 20:00
Locatie
Webinar (deelname link volgt per mail)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

JCC online - Inclusieve diversiteit: handvatten voor een open blik | Hélène Propsma, partner The Diversity Company

Ons brein heeft geleerd van ervaringen in het verleden en is gevormd door onder andere opvoeding en cultuur. Daarvan uit vormt onze bovenkamer de basis van hoe wij naar anderen kijken: een blik gevormd door aannames en verwachtingen die wij hebben. Onbewust labelen en categoriseren we mensen, maar hoe gaat dit proces in ons brein in zijn werk? Op woensdag 21 oktober ontvangt de Jongeren Commerciële Club Amsterdam Hélène Propsma, vicevoorzitter van de Koninklijke IGC en partner bij The Diversity Company. Een gerenommeerde adviesorganisatie op het gebied van ‘inclusieve diversiteit’.

Hélène neemt ons in een interactieve webinar mee door de werking van ons brein om te ervaren en voelen wat het effect van onbewuste vooroordelen zijn. Hierbij gebruikt zij o.a. het model van Daniel Kahneman ‘Thinking fast & slow’ en gaat zij in op andere psychologische fenomenen als beoordelingsfouten en belemmerende overtuigingen. We gaan aan de slag met praktijkvoorbeelden en krijgen handvatten mee om daar vervolgens concreet binnen onze eigen organisaties mee aan de slag te gaan. Het belooft een open en inspirerende avond te worden over een zeer actueel thema!

Andere avond, andere setting. We kijken er naar uit om jullie online te blijven ontmoeten! Bemachtig snel jouw tickets, dan delen wij een dag voorafgaand aan de lezing de link om aan deze webinar deel te kunnen nemen.

Programma:

18.45 - 19.00 Inbellen en bijpraten
19.00 - 20.00 webinar

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren