Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Tom Maarsman

  • Blogs
  • 1 minuut (265 woorden)

Zo’n 2,5 jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf gestart: Privacy Zeker. Eerst aan de keukentafel, in mijn eentje, om het idee dat in mijn hoofd zat uit te werken. Inmiddels zijn we met een team van zo’n 10 man, naast juristen ook marketing, sales en developers, en helpen we dagelijks ondernemers (MKB en ZZP) om te kunnen voldoen aan de AVG. Betaalbaar en eenvoudig. Voorheen waren kleinere ondernemers aangewezen op dure adviseurs of advocaten als zij advies nodig hadden rondom de privacywetgeving. Of een gratis stappenplan van internet, waar ze niet mee geholpen zijn. Daarom doen wij het op een andere manier: een totaalpakket waarmee we ondernemers ontzorgen en bovendien kunnen ze altijd gebruik maken van onze helpdesk. 

Een eigen bedrijf hebben geeft me ontzettend veel energie. Vooral omdat we met Privacy Zeker echt de dingen anders doen. Naast Privacy Zeker ben ik ook bezig met het uitwerken van nieuwe labels. Ik zie namelijk altijd kansen en mogelijkheden. Allemaal zaken om ondernemers nog meer te ondersteunen. 

 

Ik ben in 2013 lid geworden van JCC Amsterdam en de afgelopen twee jaar heb ik in het bestuur gezeten. Het meest interessante vind ik om mensen met een andere zakelijke achtergrond te ontmoeten en te spreken over zakelijke en vooral ook niet zakelijke onderwerpen. Ik bezoek de clubavonden altijd graag; ideale combinatie van gezelligheid, een biertje, nieuwe inzichten krijgen door de lezing en de gesprekken met andere leden.

 

Ook in de toekomst zal de JCC Amsterdam een gezellige en relevante club blijven met enthousiaste leden. Ik wens het nieuwe bestuur veel succes en plezier!


Jelmer Goossen
02dec

Jelmer Goossen

  • Blogs

1. Wij kennen je natuurlijk, maar wat doe je nou precies voor de kost? Ik werk in de buitendienst van een groot Amerikaans farmaceutisch...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren