Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Marrit Kuin

  • Blogs
  • 2 minuten (310 woorden)

1. Wij kennen je natuurlijk, maar wat doe je nou precies voor de kost?
Ik werk als Black Belt in een Operational Excellence team. Wij doen verandertrajecten om de operationele processen te verbeteren volgens onder andere de Lean Six Sigma methode, vandaar ook de Black Belt. Eerder heb je wellicht al gehoord van mensen die een Yellow Belt, Green Belt, of Black Belt hebben. Dit zijn gradaties binnen dezelfde methodiek. Maar wat houdt Lean Six Sigma precies is? Dit bestaat uit twee speerpunten:
-Lean is een slanke organisatie. Een slanke organisatie bereik je door de processtappen die geen toegevoegde waarde hebben te elimineren.
-Six Sigma is een foutloze organisatie. Een foutloze organisatie bereik je door de foutgevoelige processtappen te analyseren en te verbeteren.
Dit resulteert in kostenbesparingen en verhoogde klanttevredenheid. 

2. Bij welke klus die je hebt geklaard brak de zon door, gaf je baas je uitvoerige complimenten en heeft de Westerkerk speciaal voor jou de klokken laten luiden?
Het opzetten van een netwerk om mensen aan elkaar te koppelen en een ecosysteem voor kennisdeling.

3. Jouw favoriete plek in Amsterdam of ultieme tip waar JCC-ers echt een keer naar toe moeten is…?
Die zijn er zoveel, maar even denken wat een plek is waar ik graag kom en minder bekend is. In de zomer zit ik heel graag bij Cafe Ter Brugge op het terras. Aan het einde van de overtoom is dit grote terras zonovergoten en aan het water. 

4. In mijn geheugen gegrift staat het moment met de JCC toen…
Haha dat zijn een hoop momenten. Het IGC lustrumfeest vorig jaar. Super leuk feest met waanzinnige 80's outfits. En daarna nog doorgegaan in de hand- en voetboogsteeg eindigend bij Disco Dolly. 

5. Maak de volgende zin af: 'De JCC Amsterdam is in 2020…’
Een nog grotere vriendengroep met vette activiteiten en voor ieder wat wils.  

 


Jelmer Goossen
02dec

Jelmer Goossen

  • Blogs

1. Wij kennen je natuurlijk, maar wat doe je nou precies voor de kost? Ik werk in de buitendienst van een groot Amerikaans farmaceutisch...

Robert Woltersom
11aug

Robert Woltersom

  • Blogs

1. Wij kennen je natuurlijk, maar wat doe je nou precies voor de kost? Sinds begin 2015 ben ik Marketing Manager Benelux bij Qlik. Dat...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren