Blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jelmer Goossen

  • Blogs
  • 1 minuut (263 woorden)

1. Wij kennen je natuurlijk, maar wat doe je nou precies voor de kost?
Ik werk in de buitendienst van een groot Amerikaans farmaceutisch bedrijf. Mijn werkgebied is het vierkant Utrecht, Nijmegen, Tilburg en Breda. Ik breng mijn productportfolio onder de aandacht bij huisartsen, specialisten, verpleegkundig specialisten en apothekers.

2. Bij welke klus die je hebt geklaard brak de zon door, gaf je baas de uitvoerige complimenten en heeft de Westerkerk speciaal voor jou de klokken laten luiden?
Bij mijn eerste werkgever lanceerden wij een nieuw product. Voor deze lancering stelde ik als starter een Rayonplan op. Dit plan heb ik uitgevoerd en leidde tot een heel goed resultaat.

3. Jouw favoriete plek in Amsterdam of ultieme tip waar JCC-ers echt een keer naartoe moeten is...?
Ik woon al 10 jaar met veel plezier in Utrecht. Het mooiste stukje Utrecht is wat mij betreft de Oude Gracht met de werfkelders. Voor een biertje/wijntje zou ik de Stan & Co of de maandelijkse FRITS Utrecht borrel aanraden.

4. In mijn geheugen gegrift staat het moment met de JCC toen....
De sloepentocht in de zomer van 2016. Het weer was die avond perfect en de sfeer op de boot was goed.

5. Maak de volgende zin af "De JCC Amsterdam is in 2020..."
Een club waarvan meer leden ook naar de Cheers borrel gaan. Op woensdag gaat iedereen toch op tijd naar huis. De borrels op de vrijdag zijn de gelegenheid om elkaar eens echt goed te spreken.

6. Aan wie in de club geef jij het stokje door voor volgende maand?
Sébastien Oldenbroek


Tom Maarsman
29jan

Tom Maarsman

  • Blogs

Zo’n 2,5 jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf gestart: Privacy Zeker. Eerst aan de keukentafel, in mijn eentje, om het idee dat in...

Marrit Kuin
12apr

Marrit Kuin

  • Blogs

1. Wij kennen je natuurlijk, maar wat doe je nou precies voor de kost? Ik werk als Black Belt in een Operational Excellence team. Wij...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren